Kansliet samlat, Linnea tillbaka och höstens fokus

Vi är färdigsemestrade, samlade och redo för fortsatt samverkan med våra engagerade partners. Linnea Eklöf är tillbaka från sin föräldraledighet och hennes duktiga ersättare Marita Al-Ghorabi jobbade sin sista dag hos oss förra veckan.


Kansliet från vänster: Mickael Siivola, Jonathan Gustafsson Berg, Karin Göransson, Sanna Berg, Linnea Eklöf

Uppstart av höstens verksamhet pågår och snart rullar våra olika aktiviteter igång igen. Som vanligt samarbetar vi nära både våra medlemmar och andra lokala nyckelaktörer, till exempel Järva stadsdelsförvaltning och kommunpolisen.

Våra ansvarsområden
Även internt på kansliet samverkar vi mycket med varandra, men har också våra respektive huvudsakliga ansvarsområden, som kan vara bra att känna till:

  • Trygghetsinventeringar och platssamverkan: Linnea Eklöf
  • Säkerhetsbesiktningar och upphandlingar: Jonathan Gustafsson Berg
  • Statistik och uppföljning: Jonathan Gustafsson Berg och Mickael Siivola
  • Kommunikation och nyheter: Marcus Ehrenfried (Font Kommunikation)
  • Verksamhetsutveckling och projekt: Sanna Berg
  • Verksamhetsansvarig: Karin Göransson

Om du vill komma i kontakt med någon av oss hittar du kansliets mejladresser och telefonnummer på vår kontaktsida.

I fokus under hösten
Utöver den löpande verksamheten kommer vi i höst att lägga extra fokus på rekrytering av nya medlemmar, modernisering av föreningens webbplats samt nya upphandlingar av några av föreningens ramavtal.

Vi ska också fortsätta att vara en tydlig röst i såväl trygghetsdebatten som diskussionen om hur framtidens BID-samverkan bäst kan utformas, kopplat till regeringens pågående utredning.

Gemensam uppvarvning och tack Marita
Avslutningsvis hoppas vi att våra partners är lika laddade som vi inför hösten. Om någon fortfarande känner sig lite ”semesterseg” så är hen sannolikt i gott sällskap, men tillsammans kommer vi snart få upp varvtalet i vår effektiva samverkansmotor.

Vi vill också passa på att tacka Marita Al-Ghorabi för fantastiskt fina insatser under hennes år hos oss och önska henne lycka till framöver. Vi kunde inte ha hittat en bättre ersättare för Linnea och hoppas att Marita snart får visa sina styrkor hos en annan arbetsgivare.


Marita Al-Ghorabi